Vrachtwagenchauffeur Zakgoed

Wat ga je doen?

Als vrachtwagenchauffeur begint je werkdag gemiddeld rond 6.00 uur en je bent rond het einde van de middag klaar. Je hebt in deze functie dagritten met meerdere adressen in de Achterhoek/Twente met een vaste combinatie. De nadruk ligt op vervoer van zakgoed en het lossen daarvan met de meeneemheftruck.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van het CE rijbewijs en code 95. Ervaring met een meeneemheftruck is een pré of je bent bereid dit te leren. Maar belangrijker vinden we een klantgerichte houding en flexibele instelling.

Wat bieden wij?

Als werkgever bieden we je een leuke en afwisselende functie in een ondernemend bedrijf met enthousiaste collega’s. We betalen jou een marktconform salaris met pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Daarnaast organiseren we een gezellige vrijdagmiddagborrel en de leukste bedrijfsfeestjes!

Mercom Transport is een sociale en stabiele werkgever. Klein genoeg voor persoonlijk contact en een goede sfeer en groot genoeg om de zaken goed geregeld te hebben.

Interesse?

Bel Daniëlle Rensen voor meer informatie op 0547-260578. Of solliciteer direct via personeelszaken@mercom.nl

Direct solliciteren